Kuljetuspalvelu Hämeenkyröstä koko Pirkanmaan alueelle

Olemme luotettava japalveleva kuljetusliike. Olipa tarvitsemasi kuljetuspalvelu sitten pakettien kuljettamista, vaihtolava- tai roskalavakuljetuksia taikka maa-ainesten tuontia, Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oy:n kanssa se onnistuu sujuvasti. Teemme niin pienet kuin isotkin kuljetukset joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, ja meidät tunnetaankin hyvänä kuljetuskumppanina.

Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi pakettiautolla pystymme tekemään kuljetuksia myös ahtaampiin tiloihin ja halleihin. Olemme vahvasti paikallinen, luotettavasti ja ajallaan toimiva kuljetuspalvelu Hämeenkyrön, Tampereen, Nokian ja muun Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä ja sovi kuljetuksesta niin tiedät, että lähetys on perillä sovitusti.

Vaihtolavat ja roskalavat

Tarvitsetko pihalle tai työmaalle vaihtolavaa tai roskalavaa? Voit tilata lavan helposti meiltä niin pitkäksi aikaa kuin vain tarvitset. Kuljetamme lavan paikalle ja haemme sen sovitusti pois.

Lavavuokra sovitaan tapauskohtaisesti, ja meillä on joustava hinnoittelumalli niin lyhytkestoiseen kuin pitkäkestoiseenkin vuokraukseen. Vaihtolavakuljetus onnistuu myös; sovittaessa kuljetamme lavan sisältöineen pois esimerkiksi jätteenkäsittelylaitokselle.

Maa-aineskuljetus (sora, hiekka, multa)

Kuljetamme tilauksesta soraa, hiekkaa ja multaa. Ilmoita meille tarvitsemasi maa-aines, sen määrä sekä paikka, jonne maa-aines tulee kuljettaa. Näiden tietojen perusteella laskemme sinulle tarjouksen. Hinnoittelu perustuu luonnollisesti tilattavaan määrään sekä kuljetuksen kustannuksiin, joka taas riippuu siitä, kuinka kauas maa-aineskuljetus ajetaan. Meiltä saat maa-ainekset helposti ja sujuvasti suoraan paikan päälle toimitettuna.

Pakettien kuljetus

Vaihtolavakuljetusten lisäksi palveluihimme kuuluu myös pakettien kuljetus. Toimitamme yritysasiakkaiden paketit ja lähetykset joustavasti jopa koko Suomen laajuudella, jos asiakas niin haluaa. Emme tarjoa pikakuljetusta vaan luotettavaa peruspalvelua – joka ei silti tarkoita sitä, että pakettisi viipyisi matkalla päiväkausia. Kerro meille, mitä kuljetettavaa sinulla olisi ja millä aikataululla kuljetuspalvelu tarvitaan, niin sovitaan yksityiskohdista ja laitetaan paketti matkaan.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Kun sinun on teetettävä maanrakennustyöt, haluaisit tilata maa-ainesta tai tarvitset roskalavaa kohteeseesi, käänny meidän puoleemme. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö – palaamme asiaan mahdollisimman pian.