Maanrakennus Hämeenkyröstä koko Pirkanmaan seudulle

Maanrakennus on kuljetuspalvelun ohella ydinosaamistamme. Meiltä hoituvat kokemuksella esimerkiksi rakennusten pohja- ja perustustyöt, tienpohjat, maisemointi, pihojen viemäröinti ja sadevesijärjestelmät sekä kiinteistöjen salaojitus. Sovittaessa saat meiltä kaiken aina maanrakennustöistä ylimääräisen maa-aineksen poiskuljetukseen. Toimimme laajasti koko Pirkanmaan seudulla, ja Hämeenkyrön ohella myös Tampere ja Nokia lähiseutuineen kuuluvat palvelualueeseemme. Kun haluat maanrakennustöiden hoituvan jämäkästi ajallaan, käänny Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oy:n puoleen.

Maanrakennustyöt niin yrityksille kuin yksityisillekin

Palvelemme sujuvasti niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin julkistakin sektoria, ja pystymme toteuttamaan mittavankin kohteen maanrakennustyöt. Vastaavasti myös yksityisten asiakkaiden pienemmät kohteet pystytään toteuttamaan tehokkaasti. Voit tutustua töihimme kuvagalleriassa.

Hyvä kalusto kaikenkokoisiin maanrakennustöihin

Kalustoomme kuuluu kolme eri kaivinkonetta, joilla pystymme toteuttamaan kaikenkokoiset urakat. Huollamme ja ylläpidämme kalustoamme säännöllisesti. Meiltä löytyvät kaivinkoneet seuraavissa kokoluokissa:

  • 5000 kg
  • 17 tonnia
  • 25 tonnia


Valitsemme kohteeseen toimintakyvyltään sopivimman kaivinkoneen. Kaluston mukana tulevat tietysti kokeneet tekijät, joilta maanrakennus sujuu turvallisesti, tehokkaasti ja juuri niin kuin sovittukin. Lisäksi meillä on useampi vaihtolava-auto, joilla maa-aineskuljetukset ja muutkin kuljetukset onnistuvat. Tarvittaessa käytämme tuttuja alihankkijoita tai vuokraamme kaluston.

Maanrakennus paikalliselta yritykseltä

Kun etsit maanrakennustöille tekijää, kysy tarjous meiltä. Olemme paikallinen perheyritys, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Saat tarjouksen nopeasti ja sovimme selkeästi, mitä tarjotaan ja mihin hintaan. Meillä asioit suoraan omistajien kanssa, joten kommunikointi on suoraa ja viestisi tulevat heti oikeaan osoitteeseen.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Kun sinun on teetettävä maanrakennustyöt, haluaisit tilata maa-ainesta tai tarvitset roskalavaa kohteeseesi, käänny meidän puoleemme. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö – palaamme asiaan mahdollisimman pian.